Nieuws

Nieuwjaarsetentje Ús Iten 2017

Op 14 januari was het dan zover; het (jaarlijkse) nieuwjaarsetentje van Ús Iten in restaurant lekker nij van De Bogerman in Sneek 

Gezellig samen met elkaar koken met (h)eerlijke producten in de professionele keuken van lekker nij in het CSG Bogerman in Sneek. Deze zaterdag was uitgekozen omdat die dag de bekende varkens van Ús Hôf, Viktor en Rolf, in deze keuken werden verwerkt in allerlei vleesproducten nadat zij waren geslacht. Door deze activiteit te combineren met ons etentje hebben we lekker kunnen smullen van hun heerlijke vlees. 

Het nieuwjaarsetentje was supergeslaagd en erg gezellig. Eerst heeft een aantal leden van producten uit de webshop van Ús Iten een aantal heerlijke gerechten klaargemaakt. Daarna hebben we met een groep van 32 mensen genoten van de bietencarpaccio, pompoensoep, vlees van Viktor en Rolf (de varkentjes van Ús Hôf), gevulde portobella, geroosterde groenten (ui, pastinaak, pompoen), rode kool, appelcompôte, cranberrysaus en als toetje griesmeelpudding met rode bessensaus.

Een gezellige manier om elkaar beter te leren kennen en onze passie voor gezond en eerlijk eten met elkaar te delen! En zeker voor herhaling vatbaar.

 

logo

 

Voedselcoöperatie Ús Iten

 Aesgewei 21

 8647 SH Sibrandabuorren

 info@usiten.nl

 Voorzitter Klaas Douma

 06 – 417 156 45