Nieuws

Algemene Leden Vergadering op 5 april

Uitnodiging voor de Algemene Ledenvergadering (Jaarvergadering) op 5 april

Op woensdag 5 april organiseert Voedselcoöperatie Ús Iten haar eerste jaarvergadering bij culinair podium Lewinksi (Waterhoenstraat 2) in Sneek. De bijeenkomst is vrij toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is in lokaal voedsel.

Na het officiële gedeelte dat om 19.00 uur begint zal om 20.00 uur een presentatie volgen van Streekboer Jelmer Albada uit Sondel over zijn bijzondere manier van biologische aspergeteelt. Molenaar Cees Nooteboom van Mole ’t Lam zal aansluitend vertellen over de producten die in zijn molen in Woudsend gemalen worden.

Iedereen is van harte welkom om vanaf 19.00 de vergadering bij te wonen en zich te laten informeren over de voedselcoöperatie (vanaf 19.00 uur) of (vanaf 20.00) over de streekboeren die hun producten via De Streekboer leveren aan voedselcoöperatie Ús Iten. De avond is vrij toegankelijk en je hoeft je vooraf niet op te geven voor de vergadering en/of de lezing.

Het is ook mogelijk om vooraf te eten bij Lewinski, maar dan is het wel nodig om je vooraf op te geven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De kosten zijn € 15,00 voor de maaltijd. 

 

Tot ziens op 5 april?!

 

Programma in het kort:

18.00 Mogelijkheid om bij Lewinski te eten – zelf opgeven via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

19.00 Algemene ledenvergadering voedselcoöperatie Ús Iten met de diverse vaste onderwerpen

19.45 Pauze

20.00 Programma met diverse sprekers:

 

 

 

logo

 

Voedselcoöperatie Ús Iten

 Aesgewei 21

 8647 SH Sibrandabuorren

 info@usiten.nl

 Voorzitter Klaas Douma

 06 – 417 156 45